Πλοήγηση στο στιλ σας

Στη σελίδα μπορείτε να πλοηγηθείτε με πολλούς τρόπους:

ΑΠΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ:

1. Κάνοντας κλικ στο κουμπάκι "ΧΑΡΤΗΣ" πάνω στο μενού: Στον χάρτη που ανοίγει, πηγαίνετε στην περιοχή που σας ενδιαφέρει και κάνετε κλικ πάνω στις παραλίες ή στα μέρη (με το μπλε εικονίδιο) που θέλετε να πάρετε πληροφορίες. Στο παραθυράκι που θα ανοίξει, κάνετε κλικ πάνω στον σύνδεσμο που υπάρχει μέσα στη σύντομη περιγραφή και από εκεί θα οδηγηθείτε στο ανάλογο θέμα του blog όπου θα βρείτε πολλές πληροφορίες και εικόνες από το σημείο που επιλέξατε.
Σημείωση: Στον χάρτη μπορείτε να πάτε και αντίστροφα:  Μέσα το άρθρο κάθε παραλίας, κάπου μέσα στο κείμενο, δίπλα από το όνομά της θα βλέπετε ένα σημαδάκι: ⊚ . Κάνοντας κλικ πάνω του, ανοίγει ο χάρτης ακριβώς στο σημείο που βρίσκεται η παραλία.

2. Ψάχνοντας την παραλία που θέλετε κατευθείαν από το μενού στο πάνω μέρος της σελίδας. Έτσι θα πλοηγηθείτε κατευθείαν στο άρθρο που αναφέρεται σ' αυτό το σημείο ή σ' αυτήν την παραλία.

3. Κάνοντας κλικ κατευθείαν στο όνομα της παραλίας που υπάρχουν συγκεντρωμένες κάτω από τις εικόνες που βρίσκονται στο πάνω μέρος της σελίδας, στην ενότητα "ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΑΝΑ ΠΕΡΙΟΧΗ".

4. Κάνοντας κλικ στις "ετικέτες" στα δεξιά. Οι ετικέτες είναι με αλφαβητική σειρά. Κάνοντας κλικ π.χ. την ετικέτα "Ν. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ" θα ανοίξει μια σελίδα με τα άρθρα για όλες τις παραλίες του νομού Θεσπρωτίας. Κάνοντας κλικ. στην "Πλαταριά" θα ανοίξει σελίδα με όλα τα άρθρα για τις παραλίες γύρω από την περιοχή της Πλαταριάς κτλ. Προσοχή: Αν οι παραλίες της περιοχής είναι πολλές, μπορεί να μη χωράνε σε μια σελίδα. Αυτό θα το καταλάβετε αν στο τέλος της σελίδας υπάρχει η ένδειξη "Παλαιότερες αναρτήσεις". Κάντε κλικ πάνω της για να δείτε και τις υπόλοιπες παραλίες της περιοχής.

5. Με ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ γράφοντας αυτό που ψάχνετε στο πεδίο αναζήτησης (με τον μεγεθυντικό φακό) στο πάνω δεξί μέρος της σελίδας.

6. Δείτε τις φωτογραφίες σε πλήρες μέγεθος: Έχετε υπόψιν ότι όταν διαβάζετε ένα άρθρο όπου υπάρχουν φωτογραφίες, κάνοντας κλικ πάνω τους μπορείτε να τις δείτε σε πλήρες μέγεθος. Επίσης την ώρα που έχετε ανοιχτή κάποια εικόνα, μπορείτε είτε με τη ροδέλα του ποντικού σας είτε με τα βελάκια του πληκτρολογίου σας να δείτε όλες τις υπόλοιπες εικόνες που υπάρχουν στο άρθρο, κατευθείαν σε πλήρες μέγεθος, ώστε να μην χρειάζεται κάθε φορά να κάνετε κλικ πάνω στην καθεμιά τους για να τις δείτε σε μεγάλο μέγεθος.


ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΟ:

Εδώ η πλοήγηση μέσω χάρτη ή ετικετών ίσως σας φανεί πιο εργονομική από αυτήν μέσω του μενού "ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ" επειδή τα περιεχόμενα λόγω μεγέθους τους επεκτείνονται πολύ στην οθόνη του κινητού και πρέπει να ρολάρετε πολύ τη σελίδα για να βρείτε την παραλία που ψάχνετε.

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ:
Χρησιμοποιήστε πάντα την "Αναζήτηση" στην κορυφή του site. Τα αποτελέσματα θα περιέχουν όλα τα άρθρα που περιέχουν τη λέξη που αναζητάτε.

Ακολουθήστε τη σελίδα στο Facebook για να μην χάνετε τις ενημερώσεις:

0 ΣΧΟΛΙΑ:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάζετε να αφήσετε το σχόλιό σας. Μια παρατήρηση, διόρθωση, αξιολόγηση ή, ακόμα καλύτερα: ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ. Φωτογραφίες μπορείτε να ανεβάσετε στη σελίδα μας στο Facebbok: https://www.facebook.com/EpirusBeaches/

ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΑΝΑ ΠΕΡΙΟΧΗ

ΠΡΕΒΕΖΑ: Κυανή Ακτή, Παντοκράτορας, Αλωνάκι, Μύτικας, Φάρος.
ΚΑΝΑΛΙ: Δάσος Μονολιθίου, Νικόπολις club, Μονολίθι, Τσούκες, Κανάλι Hotel.
ΚΑΣΤΡΟΣΥΚΙΑ
: Preveza Beach Hotel, Ακρωτήρι, Κάμπιγκ Αστερίας, Λεύκα.
ΛΥΓΙΑ
: Αρτολίθια, Ριζά, Κάμπινγκ Κοράλι, Κάμπιγκ Ακρογιάλι, Χειμαδιό, Βράχος-Λούτσα
ΑΜΜΟΥΔΙΑ
: Αλωνάκι, Σκάλα, Όρμος του Οδυσσέα.
ΠΑΡΓΑ
: Αη-Γιαννάκης, Λίχνος, Πίσω Κρυονέρι, Κρυονέρι, Βάλτος, Σπαρτίλα, Άγιος Σώστης, Σαρακήνικο.
ΠΕΡΔΙΚΑ: Μέγα Ντράφι, Αγία Παρασκευή, Αγκάλη, Καμίνι, Κάμπινγκ Σοφάς, Αρίλας, Σταυρολιμένας, Καραβοστάσι, Πράπα Μάλι.
ΣΥΒΟΤΑ
: ΔΕΗ, Ζέρη, Torre a Mare, Γαλλικός Μόλος, Πισίνα, Μπέλα Βράκα, Ζάβια, Μέγα Άμμος, Μικρή Άμμος, Μεγάλη Σπηλιά.
ΠΛΑΤΑΡΙΑ: Γάτα, Κάμπινγκ Καλάμι, Ελιά, Κόκκινος Βράχος, Πλαταριά Beach Hotel, Κάμπινγκ Έλενα, Πλαταριά, Κάμπινγκ Ναυτίλος.
ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: Κάμπινγκ Δρέπανος, Δρέπανος, Μακρυγιάλι, Μπούκα.
ΣΑΓΙΑΔΑ
: Λωρίδα, Στροβίλι, Κεραμίδι.
ΧΑΡΤΗΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

Ακολουθήστε τη σελίδα στο Facebook για να μην χάνετε τις ενημερώσεις:

Μπούκα (Θεσπρωτίας)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Translate - Μεταφραση

LIKE ΣΤΟ FACEBOOK