ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΑΝΑ ΠΕΡΙΟΧΗ

ΠΡΕΒΕΖΑ: Κυανή Ακτή, Παντοκράτορας, Αλωνάκι, Μύτικας. ΚΑΝΑΛΙ: Δάσος Μονολιθίου, Νικόπολις club, Μονολίθι Beach, Κανάλι Hotel. ΚΑΣΤΡΟΣΥΚΙΑ: Preveza Beach Hotel, Ακρωτήρι, Κάμπιγκ Αστερίας, Λεύκα. ΛΥΓΙΑ: Αρτολίθια, Ριζά, Κάμπινγκ Κοράλι, Κάμπιγκ Ακρογιάλι, Χειμαδιό, Βράχος-Λούτσα ΑΜΜΟΥΔΙΑ: Αλωνάκι, Όρμος Οδυσσέα, Κερέντζα. ΠΑΡΓΑ: Αη-Γιαννάκης, Λίχνος, Πίσω Κρυονέρι, Κρυονέρι, Βάλτος, Σπαρτίλα, Άγιος Σώστης, Σαρακήνικο. ΠΕΡΔΙΚΑ: Αγία Παρασκευή, Αγκάλη, Καμίνι, Κάμπινγκ Σοφάς, Αρίλας, Σταυρολιμένας, Καραβοστάσι, Πράπα Μάλι. ΣΥΒΟΤΑ: ΔΕΗ, Ζέρη, Torre a Mare, Γαλλικός Μόλος, Πισίνα, Μπέλα Βράκα, Ζάβια, Μέγα Άμμος, Μικρή Άμμος, Μέγα Ντράφι, Μεγάλη Σπηλιά. ΠΛΑΤΑΡΙΑ: Γάτα, Κάμπινγκ Καλάμι, Ελιά, Κόκκινος Βράχος, Πλαταριά Beach Hotel, Κάμπινγκ Έλενα, Πλαταριά, Κάμπινγκ Ναυτίλος. ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: Δρέπανος, Μακρυγιάλι, Μπούκα. ΣΑΓΙΑΔΑ: Λωρίδα, Στροβίλι, Κεραμίδι. ΚΟΝΤΙΝΕΣ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ: ΛΕΥΚΑΔΑ: Αμμόγλωσσα, Γύρα, Μύλοι, Άγιος Ιωάννης, Καμίνια, Γιαλού Σκάλα. Δ. ΛΕΥΚΑΔΑ: Πευκούλια, Άγιος Νικήτας, Μύλος, Κάθισμα, Γάιδαρος, Αβάλι, Καβαλικευτά, Γιαλός (Αθάνι), Εγκρεμνοί, Πόρτο Κατσίκι. ΑΝΤΙΠΑΞΟΙ: Βουτούμι - ΧΑΡΤΗΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

Σάββατο, 1 Απριλίου 2017

Γαλλικός Μόλος


Gallikos Molos
   Το άρθρο θα ανανεωθεί φέτος το καλοκαίρι.

    Φαίνεται πως ο ιδιοκτήτης του συγκροτήματος Palm Beach δεν είχε την προνοητικότητα του ιδοκτήτη του εστιατορίου Stavedo (παραλία Ζέρη) ώστε να γράφει από κάτω και το όνομα της παραλίας του. Έτσι, αφού και ο δήμος δεν μερίμνησε γι' αυτό, δεν πρόκειται να δείτε πουθενά πινακίδα "Γαλλικός Μόλος". Ακολουθώντας πάντως το δρομολόγιο που περιγράφεται και στην παραλία της ΔΕΗ, θα την συναντήσετε πρώτη. 

Ακολουθώντας την πινακίδα, μπορείτε να βρείτε και πάρκινγκ (αν έχει ελεύθερη θέση)
   
Αν το όνομα του bar οφείλεται σε αυτούς τους φοίνικες, μάλλον ο νονός βιάστηκε λίγο : )

     Για να πάω στην παραλία, πέρασα μέσα από το χώρο του bar όπου υπάρχουν ξαπλώστρες για τους πελάτες του. Ο χώρος χωρίζεται από την παραλία με συρματόπλεγμα το οποίο στριμώχνει τους παραθεριστές σε μια παραλία με πλάτος από 2 ως 5 μέτρα από θάλασσα. Το ίδιο σκεπτικό ακολούθησε και ο γείτονας του Palm Beach Bar αλλά με τοίχο αυτή τη φορά και μεγαλύτερο στρίμωγμα, ιδίως στην αριστερή άκρη της.

Φαίνεται ότι το αίσθημα ιδιοκτησίας είναι πολύ αναπτυγμένο στην περιοχή.

    Η παραλία λόγω των συνόρων των οικοπέδων είναι αρκετά στενή και ακόμα και αν και δεν είναι πολύ μεγάλη σε μήκος, σε αυτά τα λίγα μέτρα θα βρείτε και άμμο και βοτσαλάκι και κροκάλες. Περπατήστε κατά μήκος και θα βρείτε ένα σημείο που σας ταιριάζει.

Ποικιλομορφία στο γιαλό του Γαλλικού Μώλου


Άλλη μία άποψη της παραλίας του Γαλλικού Μώλου

    Το Palm Beach bar που αναφέραμε παραπάνω είναι ένας αρκετά ευχάριστος χώρος. Πριν από δύο χρόνια που είχα ξανάρθει, το πράσινο ήταν πιο περιποιημένο αλλά ήταν πιο κοντά στις αρχές του καλοκαιριού. Υπάρχουν σκέπαστρα για σκιά και μπορείτε να απολαύσετε το φραπεδάκι σας ακόμα και στις ξαπλώστρες, οι οποίες από ό,τι μας είπε η υπεύθυνη, είναι δωρεάν για τους ενοίκους των δωματίων που προσφέρει το συγκρότημα.


Share:

0 ΣΧΟΛΙΑ:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάζετε να αφήσετε το σχόλιό σας. Μια παρατήρηση, διόρθωση, αξιολόγηση ή, ακόμα καλύτερα: ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ. Φωτογραφίες μπορείτε να ανεβάσετε στη σελίδα μας στο Facebbok: https://www.facebook.com/EpirusBeaches/

Μονολίθι Beach

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Translate - Μεταφραση

LIKE ΣΤΟ FACEBOOK